Αρχική Σελίδα

Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Seagull είναι ο καλύτερος προμηθευτής μας, η επιχείρηση πολλών ετών είναι η καλύτερη εμπειρία για μας, και θα έχουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Addy

Έχουμε συνεργαστεί με Seagull για πολύ καιρό. Η εμπειρία ετών της συνεργασίας μας λέει ότι Seagull είναι εμπιστευμένος συνεργάτης που μπορεί να θεωρηθεί.

—— Oscar

Όλο SEAGULL τα προϊόντα είναι πρώτης τάξεως ποιότητας με την ανταγωνιστικότερη τιμή στις διεθνείς αγορές. Τους εμπιστευόμαστε όλη την ώρα.

—— Lenard&Loe

 • Γραμμή Παραγωγής

  Επιμείναμε πάντα εκείνη η «ποιότητα, ανάπτυξη, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, συνεργασία και οι αρχές seagull». Παρέχουμε το καλύτερο και πιό ανέξοδο προϊόν. Καλωσορίστε τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο!

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική ομάδα σχεδιαστών μας, για τους διαφορετικούς τύπους από τις ανάγκες του πελάτη ODM $ cOem! Με περισσότερα από 20 elites στο διαμέρισμα RD, παρέχουμε το πρόγραμμα OEM/ODM για πολλές χώρες, όπως γερμανικός, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, το Μεξικό, το Χογκ Κογκ, κ.λπ.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση το τμήμα μηχανημάτων Ε&Α. Το 2000, η επιχείρηση και η κοινοπραξία της Ιαπωνίας HHH, με την ιαπωνική τεχνολογία, παρήγαγαν τον από πρώτο χέρι ανελκυστήρα αλυσίδων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lu

Τηλ.:: 0512-52631331

Φαξ: 86-0512-52091698

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς